Skip to content

6 Comentarii

  1. Euphrasie
    septembrie 29, 2010 @ 4:03 pm

    Ma bucur nespus de mult ca cei 100 de ani de la nasterea parintelui nu au fost trecuti cu vederea!Spre rusinea mea, eu am uitat, dar va multumesc din suflet ca mi-ati amintit!
    Dumnezeu sa il aiba in paza pe parintele Arsenie, si sa speram ca la judecata finala, va pune o vorba buna pentru neamul nostru!

    Reply

  2. Diana
    septembrie 29, 2010 @ 6:14 pm

    Intrebare
    Buna seara. Vin si eu cu o intrebare pentru rubrica „Raspunsuri”.

    Cineva imi spune si aud tot mai des la multe persoane „Crezi ca mai exista viata de dincolo? S-a mai intors cineva de acolo? Cine s-a intors, sa ne spuna si noua cum este? Eu nu cred..”

    Cu ce putem raspunde ? Daca puteti trata si acest subiect, „Viata de dincolo” cum de altfel a-ti facut cu multe din subectele zilelor noastre, pe intelesul tuturor.

    Multumesc. Toate cele bune!

    Reply

  3. Laura-optimista
    septembrie 30, 2010 @ 12:09 pm

    Chiar s-a discutat pe această temă la comentariile articolului „Preotul cel mort şi înviat”, dar, desigur, discuţia poate continua, căci existenţa vieţii veşnice reprezintă unul dintre adevărurile fundamentale ale credinţei creştine.
    Cine s-a întors din lumea cealaltă? Însuşi Fiul lui Dumnezeu. 🙂 Dacă Mântuitorul Hristos Însuşi ne-a mărturisit că viaţa veşnică este un adevăr şi, prin Învierea Sa, ne-a încredinţat de aceasta, oare mai este necesară o altă mărturie? 🙂 🙂 De asemenea, în scrierile patristice există numeroase mărturii despre aceasta, pentru că unii dintre Sfinţii Părinţi au revenit la viaţa biologică, după ce au văzut lumea spirituală.
    Din păcate, atât pot scrie acum, dar când voi avea mai mult timp la dispoziţie, voi reveni şi voi mai posta un comentariu, căci mi-am amintit că am citit în presă, acum câteva luni, despre două situaţii concrete din zilele noastre, ce demonstrează existenţa vieţii veşnice.
    PS. O discuţie pe această temă a fost iniţiată de către o doamnă pe nume tot Diana, care a scris articolul „preotul cel mort şi înviat”. Vă recomand să-l citiţi, este foarte interesant… este relatat cazul unui preot care, după ce a stat câteva zile în moarte clinică, s-a întors la viaţa biologică şi a mărturisit… nu vă mai spun, citiţi articolul, pentru că este chiar interesant. 🙂 Pe autoarea articolului respectiv o cheamă tot Diana, ca şi pe dvs. 🙂
    Dumnezeu să vă întărească în credinţă!
    „Hristos a înviat, bucuria mea!”(Sfântul Serafim de Sarov)
    Doamne ajută!

    Reply

  4. Diana
    decembrie 18, 2012 @ 11:28 am

    Am o nelamurire …Sf Apostol Pavel spunea ca nu e bine sa te desparti ,pentru ca daca cel cu care esti casatorit se poate mantui prin tine ,dar Par Arsenie Boca le sfatuieste pe femei sa se desparta de barbatii care beau: «Decât să scoţi pe diavol dintr-un beţiv, mai uşor scoţi un suflet din iad.».Imi explica cineva ??

    Reply

  5. LUCIA
    iulie 30, 2014 @ 12:47 pm

    PE SITE-UL http://WWW.LIBRARIEINIVERSALA.RO GASITI NOI MARTURII ALE SFINTILOR PARINTI

    Reply

  6. Ovidiu
    noiembrie 12, 2017 @ 1:53 pm

    Simplu:du-te la duhovnic,plangi din inima pentru relele pe care le-ai facut si daca cineva ti-a facut rau te rog chiar plangi si pentru pacatele aluia fie ucigas,fie talhar,fur ori orice om care este batjocorit de satana la pacat sa il ierte si pe satana ca sa se mantuiasca ca omul e om iar satana e satana el te poate poseda numai daca tu ii dai voie altfel Dumnezeu intervine daca-i cazul.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *