“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Iubirea

 • Suferința
 • Iubirea lui Dumnezeu
 • Iubirea în familie
 • Iubirea îndrăgostiților
 • Special
 • Iubirea aproapelui
 • Iubirea dușmanilor
 • Căsătorește-te de tânăr, viața nu te-așteaptă!

  Dragilor, începând de astăzi vom publica o serie de articole și mărturii prin care să vă încurajăm să vă căsătoriți din timp, de tineri. Vom încerca prin experiența personală, a celor care ne-am căsătorit de tineri și avem familii liniștite, dar și prin sfaturile sfinților, duhovnicilor, teologilor și a oamenilor de știință (sociologi, psihologi, economiști, medici, etc.) să vă arătăm motivele pentru care este înțelept ca tinerii să se căsătorească din timp, mai ales pe fondul faptului că astăzi mulți tineri se căsătoresc târziu, spre 30 de ani iar unii nu mai reușesc deloc.

  Campania se adresează tinerilor care vor să aleagă calea căsătoriei și nu pe cea a monahismului (călugăriei) și nici celor foarte puțini care vor să trăiască în lume feciorelnici și necăsătoriți din diferite motive. Citește aici toată prezentarea campaniei.

  Dacă te-ai căsătorit de tânăr, trimite-ne mărturia ta și spune-ne care sunt roadele întemeierii unei familii din timp. Ce crezi că s-ar fi întâmplat dacă ai fi amânat momentul căsătoriei? Așteptăm mărturiile voastre pe adresa contact@ortodoxiatinerilor.ro. Mărturiile vor fi parte a acestei campanii.

  Mai jos puteți citi articolele și mărturiile publicate în cadrul acestei campanii până acum:

 • Iubirea la Sfinții Părinți

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."