Skip to content

11 Comentarii

  1. Albinuta
    mai 5, 2012 @ 7:30 am

    Hristos a inviat ,multumesc muuuult de tot pentru acest articol ,orice articol in care ni se explica despre Taina Casatoriei ,despre felul in care trebuie sa ne comportam cu sotul (ia)pentru mine este un prilej de bucurie pentru ca mereu am posibilitatea de a invata ceva nou,deci azi mi-ati facut o mare bucurie ,ramane doar de vazut cate o sa reusesc sa pun in practica ,Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va daruiasca tot ce va este de folos
    Doamne ajuta

    Reply

  2. Claudiu Balan
    mai 5, 2012 @ 7:48 am

    Aducem și noi mulțumiri pe această cale, doamnei Cristina Ghenof, autoarea acestui articol.

    Reply

  3. Cristian
    august 7, 2012 @ 8:36 am

    Dragi fete,

    Va rog din suflet, nu mai purtati fuste mini, colanti, blugi stramti, sau orice altceva care va arata formele anatomice (cred ca intelegeti ce vreau sa zic).
    Este foarte periculos pentru ca: barbatii se excita cand va privesc, si acest lucru are consecinte foarte grave. In primul rand e pacat de moarte (pofta sexuala), adica pierd mantuirea, viata vesnica si vor ajunge in iad daca pana ce mor nu se caiesc si spovedesc + impartasesc. Apoi, pot avea reactii neasteptate, care, de la caz la caz, se poate ajunge pana la a va pune viata in pericol.
    Apoi, merita oare aceasta expunere, prin care pierdeti pacea sufleteasca de a face de exemplu o plimbare in parc fara fluieraturi, vorbe obscene pe la spate, si alte asemenea?
    Nu e mai bine sa imbracati o fusta lunga (genunchii sa ramana acoperiti cand stati pe scaun), larga, lejera, de culoare deschisa sa zicem pentru ca e cald afara, care nu presupune nici un risc, nu excita absolut pe nimeni, si puteti sa profitati de o plimbare in pace, liniste, impacare sufleteasca, bucuria ca faceti un bine societatii, ca ajutati la o lume mai buna. Si de ce nu, ca impuneti o moda noua, a decentei, a bunului simt, a respectului fata de libertatea celorlalti, a pacii si a linistii sufletesti, plina de har si de roade pentru cer.
    Ce frumos este sa vezi fete imbracate decent, modest, care nu provoaca in nici un fel.
    Pentru mine e o adevarata bucurie sufleteasca.
    Daca v-a placut mesajul meu, nu ezitati sa-l transmiteti si prietenelor dvs.
    Multumesc,
    Cristian

    Reply

  4. Mihai Aurelian Gogonea
    august 7, 2012 @ 4:15 pm

    Trist din pacate, dar adevarat.

    Daca ar constientiza fetele in cauza ca toata aceste imbracaminte provocatoare sunt create de designeri vestimentari pentru care fetele/femeile sunt niste cuiere pentru creatiile lor. Nu va mai lasati injosite de poftele bolnave ale asa zisilor creatori de moda si tendinte ai vremii. Astfel de imbracaminte sunt purtate de catre majoritatea inconstient, de multe ori nedandu-si seama de ce sunt fluierate pe strada. Iar cele care le poarta constient – ”saracele”- o fac pentru ca vor sa promoveze pe sticla sa devina vedete, si asta pentru ca la randul lor vor sa iese din starea de saracie pe care au trait-o in copilarie si adolescenta nestiind si neintelegand cu adevarat ce fac.

    Doamne, desi nevrednici suntem, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi toti!

    Reply

  5. SB
    august 7, 2012 @ 6:04 pm

    Sugerez punerea comentariului lui Cristian în cartea ce se vroia publicată mai demult…

    Reply

  6. Albinuta
    august 8, 2012 @ 5:17 am

    Foarte frumos ceea ce ai scris Cristian,mi-ar place sa citesc si parerea ta la alte articole si de ce nu sa scrii chiar tu cate un articol(asta in cazul in care nu ai scris pana acum )
    In ceea ce priveste imbracamintea pe timp de vara vreau sa cred ca majoritatea fetelor care citesc pe aceasta pagina incearca sa se imbrace asfel incat sa nu provoace pe cei din jur problema este cu celelelte fete ,cu cele care nici macar nu stiu ca nu este bine ,care nu le-a spus nimeni de biserica ,de pacate ,de ispite .Cred ca de aici ar trebui cumva pornit iar noi ca parinti avem o mare responsabilitate in a educa copilasii insa pentru aceasta trebuia sa ne si pricepem

    Reply

  7. Boitos
    august 8, 2012 @ 10:15 am

    Da, sunt de parere si eu cu Cristian ca trebuie sa avem grija cum ne imbracam , ca sa se vada cum suntem de fapt.Pt ca imbracamintea de scoate la suprafata o parte din interiorul nostru.
    Dar tot vreau sa va spun o povestioara reala: erau 2 soti in jur de 40-45 de ani.Sotul , vara, se mai uita dupa fete, la fustite, la corp, la una alta, pana la prins sotia ce face.
    Si pana la urma nu avea motiv sa ii faca scandal pt ca pana una alta era un sot si un tata bun dar avea slabiciunea asta de a admira ceva frumos si tanar.
    Si ce credeti ca a facut sotia: fara reprosuri sau circuri la pus la treaba.
    Adica cum aveau ei o gradina mica la curte, la pus la munca fizica( sapat, plivit, udat, ingrijit flori), dupa servici cu asta se ocupa.Pe urma i-a dat de lucru in casa(curatenie, mancarea alaturi de ea).
    Iar cand ploua si nu se ocupa de gradina mergea pe banda de alergat pe care o aveau in casa.Si cateva zile asa si orele treceau si sotul doarme seara bustean de nu se mai uita si nici nu ii mai statea gandul nici macar la sotie, dar sa se mai uite dupa fuste.
    Noi toti avem un corp pe care il ingrijim si un suflet.Daca ne ocupa de suflet si nu si de corp atunci acela isi cere drepturile lui.Asa ca in concluzie putina miscare nu strica, putina munca fizica e chiar buna.Probabil ca avem bunci, unchi, matusi care in perioada de vara au nevoie de noi.Si atunci ne obosim (trupul), nu ne mai sta gandul la altceva,facem si fapte bune (pt suflet), si impartim si varza si capra.
    Asa ca spor la treaba .

    Reply

  8. Boitos
    august 8, 2012 @ 10:18 am

    Am uitat sa spun ca nu numai fetele umbla imbracate indecent ci si barbatii.Asa ca este valabila si reciproca.

    Reply

  9. Livius
    august 8, 2012 @ 1:03 pm

    [quote][b]Inel de aur în râtul porcului, aşa este femeia frumoasă şi fără minte[/b][/quote] (Pilde 11, 22)

    [quote][b]Înşelător este farmecul şi deşartă este frumuseţea; femeia care se teme de Domnul trebuie lăudată![/b][/quote] (Pilde 31, 30)

    Reply

  10. Cristina Ghenof
    septembrie 26, 2013 @ 12:02 pm

    Reply

  11. Cristina Ghenof
    septembrie 26, 2013 @ 12:03 pm

    Despre efectele pornografiei, de la TED:
    http://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU&feature=share

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *