Skip to content

3 Comentarii

  1. sdaniel
    martie 19, 2015 @ 7:06 pm

    M-a impresionat pe mine acest articol, eu (sau sotia) neavand avorturi la activ, ma gandesc cata suferinta poate fi in sufletul celor care au facut avorturi cand citesc un articol ca acesta (cat crunt adevar releva!!!). Poate ca astfel de teme, sustinute zilnic in mass-media vor face ca oamenii sa inteleaga ca avortul este o crima !!!!

    Reply

  2. sharbinsk
    martie 20, 2015 @ 11:17 am

    [i]„…ma gandesc cata suferinta poate fi in sufletul celor care au facut avorturi cand citesc un articol ca acesta (cat crunt adevar releva!!!)”[/i].
    O fi la cei care au făcut avorturi și n-au mai putut să aibă copiii când și-au dorit, când au constatat că toate averile nu vor ajunge la un moștenitor din genele lor.

    Dar nu la toți e așa, unii sunt în stare de negare sau de defensivă și abordează o logică de tipul „ [i]nu ei sunt de vină pentru o crimă ci aceia care spun că avortul e crimă [/i]”,cel puțin așa răzbate din mare parte a societății civile.
    Eu am văzut reacția unor femei care erau pro-avort sau făcuseră avort când era vorba despre familia lui Iulian Capsali cam ce atitudine abordau.

    Lumea nu suportă să-i arăți că greșește, sau doar să vadă familii cu peste 2 copiii, pentru că sunt cuțite în conștiință, doar că vina nu e la cei care împlinesc poruncile ci la cei care le strâmbă ca să-și justifice viețuirea.
    Mă refer la cei care au făcut avorturi nu la cei care și-au dorit tot timpul să procreeze după rânduiala duhovnicească dar din motive independente de ei nu s-a putut.

    Să-ți dea Dumnezeu să-i ții pe toți, copiii care au frați sunt cu picioarele pe pământ, învață să împartă și luptă mai bine în viață, am văzut mărturia unui om care avea 3 copiii cum Dumnezeu îi trimitea ajutor, ba un spor la salariu, ba o moștenire deschisă, când avea mai mare nevoie.

    [i]„Poate ca astfel de teme, sustinute zilnic in mass-media vor face ca oamenii sa inteleaga ca avortul este o crima !!!!”[/i]
    Cam toți înțeleg asta doar că folosesc diversiuni de la atenția pe aceast punct pentru a-și justifica alegerile.
    Cred că ar fi suficient să se elimine propaganda pro-avort din presă, ziare și reviste pentru adolescenți, dacă tot e o alegere asupra căruia nu trebuie făcut caz.
    Dacă ești educat de la 9 ani că avortul e o necesitate, ține de modernism și are justificare în toate cazurile nu prea mai poți gândi independent de acest stereotip și ai impresia că atunci când aperi avortul [b]total[/b] chiar aperi „valori ale civilizației”.

    Reply

  3. maria diaconescu
    martie 20, 2015 @ 11:57 am

    Cat adevar prezinta acest articol !Avortul reprezinta ,, moartea iubirii” . Nu ai cum sa iubesti un copil pe care l-ai nascut pentru ca l-ai dorit, iar pe cel care vine pe neasteptate sa-l omori. Problema este ca multe femei nu considera avortul o crima. Cele mai multe spun ca,, nu e format inca”. Eu as vrea sa spun ca la sase saptamani de sarcina am facut un ecograf si i-am auzit inima batand baietelului meu, iar acum , la 4 anisori imi spune ca ma iubeste pana la cer si pana la stele .
    As minti daca as spune ca imi doresc multi copii, insa de cate ori o sa -mi trimita Dumnezeu acest dar o sa-l primesc cu mare bucurie, indiferent cat de greu ar fi. Nu exista optiuni in acest caz , viata este singura alegere pe care o putem face. Nu exista familia perfecta, fara probleme, sau in care sa fie numai fericire , insa avortul distruge tot . Nu ai cum sa mai fi fericit dupa un avort, chiar daca ai toti banii din lume si mergi in toate locurile de pe pamant .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *