“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Excursie în Munții Făgăraș

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu    Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

Mihaela: "Nu ma iubea...defapt vroia acel ceva"

Buna seara!

Ma numesc Mihaela si as vrea sa va povestesc un lucru care mi-a schimbat viata radical,cu ajutorul lui Dumnezeu. Am avut o relatie cu un baiat timp de 2 ani de zile. Mi-a propus de foarte multe ori dupa un an de relatie sa avem relatii intime. Am incercat sa ii explic motivele pentru care nu vreau sa savarsesc acest pacat, pentru ca e pacat si pentru ca daca avem de gand sa ne casatorim ar fi cel mai indicat sa asteptam.

Dupa ceva timp am inceput sa avem neintelegeri din ce in ce mai dese si de foarte multe ori am fost pe punctul de a ne desparti.La un moment dat dupa foarte multe insistente, am cedat...inainte de a se intampla imi repeta mereu ca ma iubeste...dar nu ma iubea...defapt vroia acel ceva...eram atat de trista si ma chinuia gandul acesta si ma facea sa ma simt inferioara...

Lucrul acesta s-a intamplat atat la insistentele lui, cat si la sfaturile "prietenilor" mei...

Dupa cateva luni dupa ce mi-am facut prieteni in adevaratul sens al cuvantului, dupa ce am vorbit cu parintele duhovnic, m-am gandit ce ar fi daca i-as explica ceea traiesc eu, si sa il rog (chiar l-am rugat, nu i-am sugerat doar) ce ar fi sa ne recapatam fecioria pana la casatorie. A avut o reactie la care nu m-as fi asteptat...am inceput din nou sa ne certam foarte des. Am inceput sa ma rog foarte mult la Maica Domnului sa ma ajute sa ies din asta, si cu ajutor am avut curajul sa spun Gata!...si sa imi reiau viata, traind curat pana la casatorie, asa cum trebuie.

Mi-a fost foarte greu la inceput, pentru ca se pare ca am tinut la el, dar din nou a venit ajutorul Maicii Domnului,..as vrea sa fie tineri care sa ia aminte la povestea mea, desi mi-as dori sa nu fie nevoie...trebuie sa nadajdium mereu in ajutorul Maicii Domnului si al Fiului Iisus Hristos, pentru ca nu putem face nimic fara rugaciune!

Doamne ajuta!

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Tabere la Mănăstirea Oașa în 2017

 

Înscrierea se face strict prin completarea formularului: https://goo.gl/hn4wEW

Termenul limită de înscriere: o săptămână înainte de începerea oricărei tabere.

Persoana de contact: 0727 353 246 (Adi)

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro