“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără de vară în Munții Apuseni (22-29 iulie 2017)

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu    Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

Diana: "Am incercat sa nu mai avem relatii trupesti pana la casatorie si cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit"

Eu am cazut in pacatul desfranarii si am trait cativa ani asa. Aparent aveam suficiente motive sa fiu fericita, parea sa nu-mi lipseasca nimic. Cu toate acestea aveam deseori momente inexplicabile de nemultumire. Simteam ca totusi ceva imi lipseste, simteam un gol. Am ajuns si la biserica...am intalnit un preot care a stiut sa-mi deschida ochii si sufletul. Dumnezeu sa-i dea ce este mai de folos pentru mantuire si multa, multa, infinit de multa bucurie duhovnicesca. M-a ajutat sa renunt la acest pacat si am dobandit multa pace si bucurie in suflet.

Din nefericire s-a intamplat sa cad din nou in pacatul desfranarii cu barbatul care urma sa-mi devina sot si cu care m-am casatorit pana la urma. De fiecare data cand s-a intamplat sa cad in pacat ma cuprindea o mare tristete si plangeam fara sa ma pot opri din plans astfel incat viitorul, acum actualul meu sot se speria si nu intelegea ce se intampla cu mine. Am incercat sa nu mai avem relatii trupesti pana la casatorie si cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit. Cantareste infinit mai mult relatia duhovniceasca dintre soti decat relatia trupeaca.

Nu spun ca relatia trupeasca nu are importanta; aceasta are si ea importanta si frumusetea ei cat timp e binecuvantata de Dumnezeu. Daca as putea da timpul inapoi, as face  tot ce mi-ar sta in putinta sa ma feresc de acest pacat. Consecintele lui sunt dureroase. Nu merita sa aflati pe "pielea"voastra cei care inca sunteti curati din acest punct de vedere. Curatia te invata sa iubesti curat. Bucurati-va cu adevarat de dragoste!

Diana, 30 de ani, Zalau

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Tabere la Mănăstirea Oașa în 2017

Înscrierea se face strict prin completarea formularului: https://goo.gl/hn4wEW

Termenul limită de înscriere: o săptămână înainte de începerea oricărei tabere.

Persoana de contact: 0727 353 246 (Adi)

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro