“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Florin: "Astăzi fecioria este privită altfel"

Fecioria…un cuvânt atât de minunat. Prima persoană care îmi vine în gând atunci când vorbesc despre feciorie este Fecioara Maria. Însuşi Dumnezeu a ales să vină în lume printr-o Fecioară. De aici putem înţelege foarte clar cât de mult iubeşte Dumnezeu fecioria noastră.

Astăzi fecioria este privită altfel. Sunt o mulţime de siteuri şi forumuri care “au grija” să îi înveţe pe tineri ce să facă cu ea. Să fi virgin în ziua de azi este sinonim cu a fi prost. Sunt atâtea filme făcute la Hollywood care încearcă să ne convingă să ne pierdem fecioria. Din păcate aceste filme îi influenţează foarte mult pe tineri. Nu pot să uit cum în liceu unii colegi îşi băteau joc de un alt coleg doar pentru că acesta era virgin…”Virginuleee…pleaca de lângă noi că eşti vai de capul tău.”

Eu am 20 de ani şi încă nu mi-am început viaţa sexuală. De multe ori mi-am dorit să o fac, dar Dumnezeu m-a ajutat să trec peste aceste gânduri nebune. Acum îmi doresc mai mult ca orice să mă păstrez curat până în momentul când mă voi căsători. Sunt sigur că nu va fi deloc uşor, dar la fel ca şi Pavel, “toate le pot întru Hristos, Cel care mă întăreşte.”

Vă îndemn pe toţi să vă păstraţi fecioria deoarece fericirea absolută este întru Hristos nu într-o simplă relaţie sexuală!

Doamne ajută!

Florin G., 20 de ani, Dej

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."