“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Casatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ioana: "Mi-e cam teama sa nu cad daca se iveste ocazia"

Da, intr-adevar, nu mi-am inceput viata sexuala pana la acest moment (23 ani) pentru ca … pentru ca m-a ferit Dumnezeu … sau pentru ca nu am avut ocazia … Nu stiu ce-as alege dintre cele 2 raspunsuri (cred ca pe ambele combinate). Uneori ma simt cam ciudat, alteori ma simt mandra de acest lucru.

Si de fapt cred ca sunt o norocoasa. Cu toata modestia pot spune ca m-a inzestrat Dumnezeu cu o oarecare frumusete fizica (nu ma refer la forme, ci la trasaturile feţei). Nu duc lipsa de invitatii « la un suc » de la baieti, insa « norocul » (sau mai bine zis paza data de Dumenzeu) consta in faptul ca … nu pot lasa un baiat sa se apropie de mine daca nu simt ca as putea avea o relatie chiar serioasa cu el. La mine nu merge cu « poate ar fi bine sa incerc sa vad ce iese ». Am incercat o data si pur si simplu mi-era scarba. Plus ca mie intotdeauna mi-au placut barbatii mult mai mari decat mine (imi inspirau seriozitate, siguranta, incredere … ). Copiii de varsta mea mi se pareau … niste copii imaturi incapabili sa se maturizeze vreodata, care daca aveau ocazia sa ma ia « peste picior » o faceau fara nicio jena.

Singuratea nu e buna (cum spunea si parintele Arsenie Boca). Uneori ma simt chiar singura, insa ma gandesc ca daca am rezistat atat timp pentru ceva ce vreau cu adevarat, poate ca n-ar fi bine sa ma pripesc tocmai acum. Totusi, ma gandesc ca poate sunt prea « fitoasa »din acest punct de vedere …

Sper sa ma pazeasca Dumnezeu pana la momentul potrivit (mi-e cam teama sa nu «cad» daca se iveste ocazia, ma stiu cam vulnerabila si poate si asta e unul din motivele pentru care am ramas/raman mai distanta ... de fapt socializez bine cu ei, ne intelegem bine dar pana la un punct).

Nadajduiesc sa apara omul potrivit la momentul potrivit … :)

Ioana, 23 de ani

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro