“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Seara de rugăciune

Rugăciunea către Preacurata Născătoare de Dumnezeu, miercuri 23 august 2017, ora 22.30

Detalii aici >

Tabără

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Euharistia continuaDin comorile Sfintei ScripturiCasatoreste-te de tanar Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Iulia:"La scoala mi se tot spune sa-mi incep si eu viata sexuala"

Eu am 18 ani si cu ajutorul Bunului Dumnezeu am reusit sa-mi pastrez "onoarea" si sunt foarte fericita. Am avut multe tentatii, mai ales cand aveam 16 ani. Atunci aveam un iubit cu 7 ani mai mare decat mine si din cauza sarutarilor si mangaierilor tandre, cred ca isi dorea mai mult de la mine, desi nu mi-a cerut niciodata. O singura data am fost pe punctul de a face "marele pas",dar ii sunt recunoscatoare Maicii Domnului ca mi-a trezit mintea la timp. Din fericire nu am stat mult timp cu el, decat o luna jumate, dandu-i papucii cu 2 saptamani inainte de ziua lui de nastere :))

Ii multumesc Domnului ca ma ajutat sa strang bani pentru a-mi cumpara carti religioase care mi-au intarit convingerea ca desfraul e un mare pacat, greu sa fii fecioara in zilele noastre, si tot odata ma rog Domnului Iisus sa ma ajute sa ma marit fecioara..:)

De asemenea la scoala mi se tot spune sa-mi incep si eu viata sexuala, colegele mele dand diverse argumente cum ca e ceva normal, sanatos si necesar intr-o relatie. Dar ele habar nu au ca eu mai tare ma incapatanez cand le aud stiind ca e un mare pacat si tare urat de Dumnezeu.(La mine in clasa, din 23 de fete, numai maxim 3 fete mai sunt fecioare...printre care si eu..) cam trist dar asta e realitatea....parerea mea

Iulia, 18 ani

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."