“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Sexualitate

Sexul are întotdeauna un preţ

Ieri am văzut pe blogul Ramură înflorită o conferinţă care mi-a plăcut foarte mult. Pam Stenzel călătoreşte în liceele din SUA şi le vorbeşte tinerilor despre păcatul sexului înainte de căsătorie şi despre consecinţele lui grave asupra societăţii. În discuţiile ei cu tinerii aduce argumente morale, sociale, medicale şi biblice, ea fiind catolică.

Un alt aspect care m-a impresionat este că Pam e născută dintr-un viol, abandonată la un cămin de copiii şi părăsită de mama ei. Asta face discursul ei şi mai puternic.

Deşi poate la început o să vă acomodaţi mai greu cu stilul ei, totuşi o să vă placă foarte mult pe parcurs. Sunt foarte bucuros că există foarte mulţi oameni astăzi care se luptă împotrivă valului societăţii moderne plină de egoism şi răutate.

 

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."