“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

  Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Părintele Arsenie Boca

Tu de ce crezi în Dumnezeu?


Așteptăm mărturiile voastre pe adresa: contact@ziuacreatorului.ro

De ceva vreme există mai mulți oameni care mărturisesc de ce sunt atei și de ce nu cred ei în Dumnezeu și în orice aspect al vieții spirituale. Pentru că se apropie ziua de naștere (ca om) a Creatorului nostru (25 decembrie) am considerat frumos să dăm și noi mărturie de ce suntem creștini, și de ce credem în Dumnezeul nostru. Vă invit cu bucurie să răspundeți sincer și din tot sufletul vostru, fără a părea altcineva decât sunteți, la întrebarea: „Tu de ce crezi în Dumnezeu?” Mărturiile vor fi publicate pe site-ul www.ziuacreatorului.ro.

Bine ar fi, dacă puteți, să trimiteți și o fotografie cu chipul vostru. Vă rog deasemenea să precizați în email numele complet, vârsta, țara și localitatea în care locuiți.

Colinde la Radio Ortodoxia Tinerilor

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro