Skip to content

5 Comentarii

  1. Veronica
    septembrie 4, 2010 @ 9:34 pm

    Minunata poveste! Dumnezeu sa-ti ajute!
    Doamne , Te rugam, gaseste Tu o cale , oricare ar fi,prin care sa ne intoarcem toti la Tine, cu inima curata! Amin!

    Reply

  2. Saurian
    septembrie 5, 2010 @ 11:12 am

    frumoasă povestea 😀

    Reply

  3. Tiberiu
    septembrie 6, 2010 @ 5:50 am

    Foarte frumoasa povestea..sugestiva si imaginea 😀

    Reply

  4. Laura-optimista
    septembrie 6, 2010 @ 3:59 pm

    Foarte interesant
    Minunată întâmplare! 🙂
    Recent, o doamnă profesoară mi-a relatat faptul că, atunci când preda la o clasă a V-a, a rămas surprinsă de credinţa copiilor. Astfel, acea doamnă mi-a spus că, în timpul unei ore, atunci când încerca să le explice câteva noţiuni elementare din mitologia greacă, elevii au spus că ei nu pot crede în zei şi în celelalte personaje mitologice, deoarece în realitate nimeni n-a văzut aşa ceva. Atunci, doamna profesoară, vrând să le încerce copiilor credinţa, i-a întrebat cum pot crede în faptul că Iisus a putut merge pe valurile mării, de vreme ce nici această relatare biblică n-a fost văzută de nimeni dintre contemporanii noştri. Elevii, puţin surprinşi de întrebare, au răspuns: „Doamna profesoară, se ştie că Iisus a mers pe mare, dar noi întrebam despre zeii din legendele Olimpului. Că Domnul Iisus a mers pe valuri e clar, se ştie sigur!”, iar doamna, fiind o persoană deosebit de credincioasă, a rămas profund impresionată de reacţia copiilor, care nu concepeau faptul că un adevăr de credinţă ar putea fi pus la îndoială. 🙂
    Doamne ajută!
    Doamne, sporeşte-ne credinţa!

    Reply

  5. Laura-optimista
    septembrie 6, 2010 @ 4:07 pm

    Completare
    Întâmplarea, pe care am relatat-o în comentariul anterior, este reală şi a avut loc la liceul romano-catolic Sfântul Iosif.
    Din păcate, în şcolile laice există mulţi copilaşi inocenţi pervertiţi de necredinţă… 🙁 Ştiu şi un astfel de caz, dar… prefer să-l trec sub tăcere, fiindcă este foarte trist.
    Dumnezeu să fie cu noi, tinerii şi cu cei mai mici decât noi, care cred în Hristos din sufletele lor nevinovate şi necontaminate de păcat.
    Doamne, miluieşte-ne pe toţi!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *