Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Comments  
  •  
  •  

#1 ADMIN Dan Tudorache » 14-08-2013 11:56

Salut!... din nou!
Eu propun să începem cu începutul elementar: cum te cheamă?
”Creator” sigur că nu te cheamă, iar dacă ai veleități creatoare, sigur nu ești ”Creator” cu ”C”.
Comentariul nu l-am șters ci l-am trecut în unpublish până ce vom face și noi cunoștință, așa cum e firesc într-un dialog civilizat.
Să o faci pe surdul în casa gazdei e semn de proastă creștere. Prost nu ești așa că te rog să dai dovadă că educația îți este pe măsură.

Dan Tudorache

  •  
  •  

#2 Trexmaster » 14-08-2013 12:27

Salutări şi ţie, tot din nou...

"Creator" e un username sau alias. E un cuvânt! De unde atâta sânge inutil în ochi: n-am scris "Dumnezeu" sau "Iahve/Iehova" sau "Adonai" deoarece şi eu aş fi recunoscut că e de porc; mai ales pe un site dedicat religiei iudeo-ortodoxe r[r]omâne. Puteam să fac asta lejer, Dan, dar n-am făcut-o.
Am întrebat anterior fără să înjur, fără să primesc vreun răspuns şi ştii clar asta: de ce e musai să-mi scriu numele sau prenumele real? Deja nu e vorba de alias-ul care apare deasupra comentariului când e postat. E ceva ce ţine cont de identitatea personală şi, pur şi simplu, nu vreau să scriu pe nicăieri numele/prenumele. Cum n-am forţat pe nimeni aşa nici eu nu vreau să fiu forţat.
Îţi mulţumesc pentru că nu mi-ai şters comentariul (cu toate că nu e vina altora ca să nu-l vadă şi ei).
Dan, eu cred că am dat deja dovadă de educaţie: n-am înjurat de când m-am înregistrat prima oară aici. Sigur, înjur în viaţa reală, ca orice om de altfel, dar nu-mi amintesc să fi scris vreun cuvânt, aici, care să aparţină cercului corectitudinii politice SAU să fi scris ceva controversat în ochii populimii fără să-mi justific afirmaţia.

Dacă mi-ai trimis un email -în cazul în care există cu adevărat un sistem de email integrat, deja, în site-, nu ştiam...

Trexmaster

  •  
  •  

#3 ADMIN Dan Tudorache » 14-08-2013 12:54

Dacă ne poticnim la cei șapte ani de acasă, cum putem avea pretenția să discutăm despre teologie, știință, istorie, despre România și români? Cum să dezbatem niște subiecte complexe legate de sexualitate, sau altceva, dacă nu ne înțelegem într-un lucru elementar?
Când intri într-un cerc de discuții, nu te prezinți? Când bate cineva necunoscut la ușa ta, nu îl întrebi cum îl cheamă și de unde este? Sigur, aceasta nu este o casă ci o comunitate virtuală... cu oameni care își asumă identitatea personală. Unul e Sandu, altul Dan, altul Gelu, toți cu nume real. Care mai au pseudonime, și-ai trecut frumos numele în formular și atunci noi știm că ”Bobo cel Mare” e Adrian, etc.
E un minim minimorul de asumare a identității. Nu ne dăm CNP-ul, nu ne dăm fotografia, adresa, telefonul... dar măcar atât facem ca oameni, știm cui ne adresăm.
Deja simt că e penibil să fac atâta polologhie pe un lucru atât de simplu și esențial.
Nici eu nu doresc să fiu forțat să port un dialog cu cineva care nu-și asumă identitatea măcar cu un prenume dar în schimb își arogă titlul de ”Creator”.
Cu părere de rău.

Dan Tudorache

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro