“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Campanie de daruri pentru familiile aflate în nevoi, cu ocazia sărbătorii Sfintelor Paști 2017

Doamne ajută!

Dragilor, așa cum știți, noi cei din asociația Ortodoxia Tinerilor, în preajma sărbătorilor, cu ajutorul vostru, al cititorilor noștri, pregătim câteva daruri pentru familiile care sunt în nevoi.

Anul acesta de Paști am vrea să sprijnim următoarele familii:

1. Familia Vicol cu 8 copii, care locuiesc doar cu tăticul lor într-o garsonieră în Galați, fără mamă. Vrem să le facem o bucurie copiilor de Paști.

2. Încercăm iarăși să-l ajutăm pe domnul Doru Precupeț din Galați, care a suferit un accident de muncă și a rămas paralizat. Anul trecut am făcut o campanie pentru dânsul pentru a se opera la Spitalul Militar din București dar nu a fost operat ci i s-a spus că trebuie să mai aștepte. A făcut în schimb analize mai amănunțite. Anul acesta încearcă un tratament la un medic chiropractor și are nevoie de aproximativ 2000 de lei pentru a 5 ședințe, cazare și drum.

Este un om care-și dorește foarte mult să-și revină și să meargă în picioare și suferă mult că de câțiva ani nu mai poate fi activ.  

Dacă vreți să discutați direct cu domnul Doru o puteți face sunându-l la telefon: 0749.621.517. Dacă vreți să faceți o donație către dumnealui prin asociația noastră, găsiți mai jos toate datele.

3. Continuăm să ajutăm familia domnului Andrei Sebastian din Galați, care locuiește în Galați, în cartierul Filești, într-o casă necăjită. El și soția lui au 8 copii, dintre care unul dintre ei bolnăvior de cancer, și care acum se află la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu" din București. Familia se întreține din banii pe care tatăl îi aduce muncind cu ziua pe unde poate.

Au nevoie de în general de mâncare și bani pentru a se întreține.

Pentru a-i ajuta puteți lua legătura direct cu domnul Andrei Sebastian la telefon: 0754.912.815. Dacă vreți să faceți o donație către această familie prin asociația noastră, găsiți mai jos toate datele.

4. De câțiva ani încercăm să o ajutăm pe doamna Lidia din Galați, care este văduvă și locuiește cu băiatul ei cel mare care este bolnav. Au fost debranșați de la apă, curent electric și căldură și trăiesc la bloc izolați de lumea civilizată.

O puteți contacta pe doamna Lidia la telefon: 0746.322.585

5. Mai avem o familie cu mai mulți copilași din Galați pe care vrem s-o ajutăm și care descurcă greu cu banii. Sunt oameni credincioși dar având un singur salariu, și cheltuielile fiind multe, reușesc mai greu să facă față. Nu putem da numele acestei familii, pentru a nu-i face să se simtă oarecum ofensați oferindu-le ajutorul nostru.

6. Continum să-l ajutăm pe Dănăila Giani Ionuț, un tânăr din Galați care se deplasează doar în căruțul cu rotile și locuiește singur într-o garsonieră din oraș.

Dacă vreți să luați legătura direct cu Giani, puteți suna la telefon 0753.580.986.

7. Continuăm să sprijinim familia doamnei Rodica Marin cu 7 copilași din Galați, cu pampers și lapte praf pentru cel mic, dar și mâncare pentru toată familia și alte cheltuieli curente. Pentru cei care nu ați aflat, doamna Rodica locuiește acum cu copii într-o casă a primăriei, are apă curentă și curent electric și condițiile de viață sunt acum mult mai bune.

Mai sunt și alte persoane pe care le ajutăm cu mici daruri, dar pe care nu le mai trecem aici.

Cei care vreți să-i ajutați puteți să-i contactați direct sau să faceți donații în conturile asociației Ortodoxia Tinerilor, și apoi să ne transmiteți adresa dumneavoastră de email, pentru a vă ține la curent cu informații și fotografii despre felul în care i-am ajutat pe acești oameni.

Datele de contact ale noastre sunt:

Asociația Ortodoxia Tinerilor

Str. Frunzei nr.5 bl. F3, sc.2, ap. 63, Galați

Direct în conturile asociației noastre:

Conturile asociației noastre sunt următoarele:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Cont dolari: RO78 UGBI 0000 7020 0133 1USD

Și ultilmele 3 litere fac parte din numărul contului, care trebuie să aibă 24 de caractere.

Prin Paypal astfel:

Email: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Persoană de contact: Claudiu Balan

Telefon: (004) 0740.004.215

Pei cei interesați vă vom ține le curent cu situația lor prin emailuri cu fotografii și informații. Vă mulțumim mult! Doamne ajută!

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."