Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Dragilor, vă așteptăm marți, 19 aprilie, ora 18.00, în Galați, la o conferință foarte interesantă, cu un invitat special, unul dintre cei mai pregătiți oameni din România, este vorba de părintele diacon Sorin Adrian Mihalache, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București dar și la cea din Iași, licenţiat în matematică şi teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie şi fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filozofie al Universităţii „Al. I. Cuza“ din Iaşi cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei “ Vă așteptăm alături de noi. Detalii mai jos în afiș.

 

Comments  
  •  
  •  

#1 Laura Stifter » 15-04-2016 13:12

Dragilor, felicitări din toată inima pentru inițiativa de a-l invita pe părintele profesor!
Gălățeni, nu pierdeți această șansă! :) Pentru că da, Diac. Prof. Sorin Mihalache este o persoană cu un discurs fascinant.

Laura Stifter

  •  
  •  

#2 Haja Laurentiu » 19-04-2016 08:05

Se va inregistra conferinta?
Eu nu sunt din Galati si mi-as dori sa o pot asculta.
Multumesc!

Haja Laurentiu

You have no rights to post comments

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

 

Linkuri

 Portalul Doxologia