“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Marșul Pentru Viață în Galați (2016)

Dragilor vă facem cunoscut că în ziua de sâmbătă, 26 martie 2016 în Galați, se va desfășura „Marșul pentru viață – 2016 organizat de către Asociația Pentru Copii Născuți și Nenăscuți, Asociația Ortodoxia Tinerilor, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, în colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos. Marșul este coordonat la nivel național de Asociația Studenți Pentru Viață prin care în 120 de localități din România și 12 localități din Republica Moldova organizațiile pro-vita fac un apel către conștiința fiecărei persoane pentru respectarea vieții.

Anul acesta tema acestui marș la nivel național va fi: „Pentru Viață, Pentru Femeie, Pentru Familie

Vă așteptăm alături de noi în Parcul Viva de pe faleza superioară din Galați, la ora 16.00. Traseul se va termina la Catedrala Arhiepiscopală din Galați, acolo unde ne va aștepta ÎnaltPreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian alături de un sobor de preoți și diaconi. Va urma apoi o slujbă dedicată acestui eveniment.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."