“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Ajutoare pentru micuții doamnei Rodica Marin

Dragilor,

În primul rând vă mulțumesc tuturor celor care ați sărit în ajutorul doamnei Rodica și a copilașilor ei. În al doilea rând să știți că s-au strâns aproximativ 2600 de lei până acum. Din acești bani le-am cumpărat un aragaz și o butelie, ambele noi, 2 pilote duble groase, mâncare în valoare de vreo 250 de lei și i-am dat doamnei Rodica 260 de lei bani de buzunar. S-au cheltuit aproximativ 1600 de lei. Din restul de bani aș vrea să le cumpărăm de încălțat și hăinuțe, iar la 2 săptămâni sau poate chiar mai des, la 10 zile, să trecem și să-i mai aprovizionăm consistent cu cele necesare, și să le mai dăm și bani de buzunar. Deasemenea tot noi o s-o ajutăm să-și reîncarce butelia.

Copilașii au fost foarte bucuroși de pilote, și de mâncare, dar mai ales de aragaz. M-am bucurat să-i văd că se simt și ei ocrotiți, ajutați, și că în caz de ceva, există oameni la care să poate apela. Aragazul l-a montat un instalator foarte priceput, cu mare atenție, în așa fel încât să nu existe probleme.

Să-i pomeniți în rugăciune că au mare nevoie.

Pentru cei care ați făcut donații și nu ne-ați contact pe email, așteptăm să ne scrieți pe adresa asociatia@ortodoxiatinerilor.ro ca să vă ținem la curent pe email cu ajutorul pe care îl oferim.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Doamne ajută!

Alte fotografii:

 

 

 

 

 

 

 

(Claudiu Balan)

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."