“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Dna. Rodica Marin are 6 copii și locuiește cu pruncii într-o casă de chirpici, fără apă, fără closet, fără curent electric și fără gaz

Dragilor, de mult vreau să vă vorbesc despre familia doamnei Rodica Marin, care are șase copii și locuiește într-o casă de chirpici pe centura orașului Galați, mai precis în zona numită Filești. În fotografie nu apare fata cea mare.

Într-atât de multă sărăcie trăiesc acești oameni încât dacă ești nemulțumit cu ce ai, te trezești imediat la realitate. Nu au apă curentă, nu au canalizare, nu au closet, nu au curent electric, nu au gaz, nu au decât un bordei, o casă de lut cu paie care mai are puțin și se dărâma pe ei. Și din această „casă” de lut, un sfert e ocupată cu un hol, unde mai depozitează câte ceva. Șapte persoane locuiesc într-o cameră cu două paturi și o sobă. Atât au... Nu au șifonier, nu au dulapuri, nu au cămară, nu au spații de depozitare, pentru că nu au ce pune în ele. Nu au masă, nu au scaune...

Sunt atât de necăjiți încât dacă s-ar muta, nu ar avea mare lucru de luat cu ei.

Doamna Rodica Marin muncește la o spălătorie din oraș și se chinuie să-i crească pe acești copilași tare frumoși și veseli. Acum are mâna în ghips și grijile casei cad pe umerii fetei celei mari. A divorțat de soțul ei pentru că băutura la distrus. A rămas singurică să-și crească pruncii. Primăria le-a promis că le va da o casă, dar până atunci se chinuie de pe azi pe mâine. Le-a dat o tonă de lemne iarna aceasta, ca să aibă cu ce se încălzi.

Copilașii deși stau în tricou și în picioarele goale pe frigul acesta, sunt sănătoși. În cameră au o icoană mare cu Maica Domnului și un tablou cu Blândul Păstor, cu Domnul Hristos... Și mă gândeam: Doamne! Oare n-ai tu grijă de cei atât de necăjiți! Prin simpla așezare a icoanelor în camera lor, și-au pus nădejdea în Tine.

Să vă rugați pentru ei! Pentru mântuirea lor!

Când i-am întrebat ce ar avea nevoie, aproape că nu știau ce să zică... Până la urmă doamna Rodica mi-a spus că și-ar dori un aragaz cu butelie, ca să gătească mai ușor. Au nevoie mereu de mâncare, de apă, de hăinuțe, de benzină pentru a pune într-un mic generator care-l au în spate și care îi mai ajută să mai aprindă un bec.

Noi, am fost la ei să-i colindăm în ultimii ani, am mai trecut pe la ei și de Paști, dar doar atât. Ne propunem ca prin intermediul asociației să-i ajutăm lunar măcar cu strictul necesar. Fotografiile sunt realizate astăzi, miercuri, 27 ianuarie 2016.

Dacă vreți să-i ajutați pe acești copilași, o puteți face fie direct mergând la casa lor, care se află pe centura orașului Galați, vizavi de blocurile ANL, pe strada care coboară spre Filești, chiar în spatele magazinului Lidl. Acolo sunt mai multe case din lut iar prima de la intrare, cea mai apropiată de drum, e casa lor. Sau indirect prin intermediul asociației noastre, ori în bunuri, ori prin transfer de bani în conturile asociației sau prin PayPal.:

 

Datele de contact ale noastre sunt:

Asociația Ortodoxia Tinerilor

Str. Frunzei nr.5 bl. F3, sc.2, ap. 63, Galați

 

Direct în conturile asociației noastre:

Conturile asociației noastre sunt următoarele:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Cont dolari: RO78 UGBI 0000 7020 0133 1USD

Și ultilmele 3 litere fac parte din numărul contului, care trebuie să aibă 24 de caractere.

Prin Paypal astfel:

Email: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Persoană de contact: Claudiu Balan

Telefon: (004) 0740.004.215

Pei cei interesați vă vom ține le curent cu situația lor prin emailuri cu fotografii și informații. Vă mulțumim mult! Doamne ajută!

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."