Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Dragilor, vă așteptăm cu drag la ultima seară "Fericiți cei Prigoniți" din anul 2015 dedicată mărturisitorilor din temnițele comuniste. Tema va fi: "Crăciunul în temnițele comuniste" și va cuprinde mărturii, poezii și colinde despre felul în care-și petreceau sărbătoarea Nașterii Domnului în temniță, deținuții politici din timpul regimului comunist. Va fi o seară specială, sperăm, plină de încărcătură duhovnicească.

Vă așteptăm cu drag, așa cum v-ați obișnuit la Biserica "Sf. Chiril și Metodiu" din Campusul Studențesc Agronomie, din București. Doamne ajută.

Comments  
  •  
  •  

#1 Laura Stifter » 08-12-2015 12:39

Minunat! Sper să pot ajunge și eu... Nu promit, fiindcă am tot zis că voi participa la aceste seri FCP (mai ales că sunt și în București) și mereu a fost câte ceva, din păcate pentru mine, încât n-am reușit să ajung: ba aveam cursuri (când erau întâlniri în timpul săptămânii), sâmbăta sunt, de obicei, la țară, la bunica de 90 de ani (trebuie să mergem des la ea, aproape săptămânal) și tot așa. Mi-aș dori mult să pot ajunge sâmbătă, dacă vom fi în București vin sigur. Mi-e tare dor să ne revedem, pe Claudiu nu l-am văzut de peste un an... :(
Toate cele bune, Doamne ajută!

Laura Stifter

You have no rights to post comments

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."

 

Linkuri

 Portalul Doxologia