“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Marșul pentru Viață în Galați (21 feb. 2015). Impresii și fotografii

Cu ajutorul lui Dumnezeu marșul pentru viață desfășurat sâmbătă 21 martie 2015 în Galați, a decurs frumos. Vreme frumoasă, participanți din belșug, pancarte cu mesaje dedicate vieții aproape pentru fiecare participant și destui oameni care au ieșit la plimbare între orele 16.00 și 17.00 pentru ca demersul nostru să nu rămână fără folos.

Alături de membrii și prietenii asociațiilor organizatoare (Provita Galați, Asociația Ortodoxia Tinerilor și ASCOR Galați) s-au alăturat și alți tineri, mămici, tătici, copii, preoți și creștini din parohiile orașului, în total în jur de 250 de persoane care au încercat pașnic să întărească conștiința aproapelui.

Tema marșului a fost în acest an: "Fiecare viață este un dar" de la Dumnezeu. Scopul marșului a fost încurajarea tuturor femeilor și bărbaților să primească în viața lor pruncii zămisliți în pântecele mamelor, pentru că ei sunt cea mai mare minune din univers.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."