“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Marșul pentru Viață în Galați - 21 martie 2015

Dragilor, vă așteptăm și anul acesta alături de noi la Marșul pentru Viața în Galați, care se va desfășura sâmbătă, 21 martie 2015 în toate marile orașe ale țării și Republica Moldova. Tema anului acesta este "Fiecare viață este un dar". Motivația marșului este de a face un apel la conștiința fiecărei persoane de a nu ucide în pântece cea mai mare minune a lumii, cel mai frumos dar al lui Dumnezeu: pruncul.

Întâlnirea va fi în Parcul Eminescu sâmbătă, 21 martie la ora 15.30, și vom merge pe strada Domnească apoi pe strada Brăilei, până în Țigilina 1 la parcul copiilor "Cloșca". Aici în parc vom face o cruce din lumânări în amintirea pruncilor care au trecut la Domnul, născuți și nenăscuți.

Vă așteptăm alături de noi, părinți, copii, tineri, cu pancarde, cu mesaje frumoase prin care susținem toți viața pe care am primit-o de la Creatorul nostru. Mai jos aveți detaliile în afiș:

 

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."