“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

"Cum s-a refăcut adevărul istoric în secolul minciunilor"

Dragilor vă așteptăm și în acest an la serile "Fericiți cei Prigoniți" dedicate mărturisitorilor din temnițele comuniste, pe care le desfășurăm în paraclisul ortodox "Sfinții Chiril și Metodiu" din campusul Agronomie, București, cu binecuvântare părintelui Victor Mihăilă. Prima întâlnire din acest an este dedicată marilor cronicari ai temnițelor comuniste, adică memorialiștilor care au scris despre ce s-a întâmplat în regimul comunist, încercând să restaureze adevărul. Întrebat cum ar putea caracteriza comunismul pe scurt, marele cronicar rus Alexadr Soljenițin a răspuns printr-un singur cuvânt: minciună! Comunismul a manipulat și a cenzurat adevărul peste tot unde s-a instalat, inclusiv în România. Minciuna propagandistică, delațiunea publică și înscenarea proceselor ”dușmanilor poporului” au fost motedele de lucru curente ale partidului unic. Însă au existat oameni care cu riscul libertății și chiar al vieții, au scris istoria adevărată, la care au fost martori, ca moștenire pentru generațiile de azi și de mâine. Pentru ca noi să cunoaștem ADEVĂRUL și să fim liberi!

Vă așteptăm la o seară foarte interesantă, sâmbătă 10 ianuarie 2015 la ora 18.00.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."