Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Doamne ajută!

Dragilor, numele meu este Claudiu Balan şi aş vrea ca acum în acest timp frumos al sărbătorilor să vă urez în numele echipei Ortodoxia Tinerilor: Crăciun fericit alături de cei dragi.

Vă mulţumim că ne-aţi fost alături anul acesta şi aţi sprijinit proiectele pe care le-am avut în inimi... fie scriind articole, sau semnalându-ne materiale noi, fie citind siteurile noastre, sau comentându-le, fie participând la taberele noastre, sau ascultând emisiunile noastre de radio.

Vă mulțumim deasemenea că ați susţinut financiar campaniile derulate de asociația Ortodoxia Tinerilor, și ați participat ca voluntari la proiectele noastre.

Ne-am bucurat alături de voi în fiecare seară de miercuri la rugăciune şi am primit de la Dumnezeu încredinţare că va fi lângă noi indiferent de vremurile care vor veni.

Vă mulţumim că ne-aţi atenţionat când am greşit sau ne-aţi corectat râvna uneori direcţionată greşit.

Nădăjduiesc că şi în anul ce urmează să fim împreună şi să facem lucruri frumoase spre slava lui Dumnezeu şi a noastră mântuire.

Vă mulţumesc în numele echipei noastre pentru toate mesajele de încurajare pe care le-aţi trimis în acest an. Avem nevoie să ştim şi ce facem bine dar şi ce greșim.

Vă mulțumim că vă rugați pentru noi! Pomeniţi-ne în continuare în rugăciunile voastre aduse lui Dumnezeu!

Mulţumim Doamne pentru toată grija care ai arătat-o faţă de noi.

Hristos Se naște, Slăviți-L!

Al vostru prieten,

Claudiu Balan de la Ortodoxia Tinerilor.

Comments  
 •  
 •  

#1 Georgiana Tofoleanu » 22-12-2014 05:50

Eu vă mulţumesc pentru că de cinci ani fac parte din Ortodoxia Tinerilor iar acest fapt e un mare prilej de bucurie pentru mine! Mulţumesc Claudiu și Dan pentru că m-ați primit, pentru răbdarea pe care ați avut-o cu mine, pentru că mi-ați oferit foarte multe sfaturi cu adevărat folositoare, pentru că mi-ați arătat că Ortodoxia Tinerilor înseamnă de fapt bunătate, încredere, speranță. Vă mulțumesc pentru tot și sunt convinsă că și alți tineri vă mulțumesc și vă poartă în inimile lor. Ceea ce faceți voi este minunat. Dumnezeu să vă dăruiască pace și multe bucurii!

Georgiana Tofoleanu

 •  
 •  

#2 Ana Basarab » 22-12-2014 09:10

Doamne ajută!
Și eu aș vrea să mulțumesc Domnului pentru că v-am cunoscut și vouă Ortodoxia Tinerilor pentru că m-ați primit alături de voi. Mulțumesc frumos pentru că existați, mulțumesc pentru cuvintele frumoase, de incurajare, pe care le-am primit de la fiecare, mulțumesc Claudiu pentru optimismul si bucuria care o împarți cu noi, mulțumesc celor ce au scris articolele pe site-ul www.ortodoxiatinerilor.ro
In ultimii zece ani, este pentru prima dată, când la sfârșit de an, simt că anul ce se încheie a fost un an frumos, plin de bucurie, de realizări. Am cunoscut oameni minunați, am petrecut zile frumoase alături de ei, am redescoperit bucuria de a te ruga împreuna cu cei dragi, pentru aproapele tău.
Cuvintele mele nu pot descrie ceea ce simt. Pot doar să mă rog Bunului Dumnezeu să vă ocrotească, să vă ajute în munca depusă, și să vă rasplatesca bucuria ce o transmiteți celor din jurul vostru.
Mântuire să vă dea Dumnezeu!
Ana

Ana Basarab

 •  
 •  

#3 ADMIN Claudiu Balan » 22-12-2014 13:01

Georgiana,

Mulțumim pentru tot ajutorul care ni l-ai acordat în ultimii ani.
Dumnezeu să te ocrotească

Claudiu Balan

 •  
 •  

#4 ADMIN Claudiu Balan » 22-12-2014 13:03

Ana,

Și eu mă bucur că te-am cunoscut și să știi că în ultimele luni te-am simțit cu sufletul mai cald, ca dovadă că te apropii din ce în ce mai mult de "focul" dumnezeiesc.

Dumnezeu a lucrat și lucrează așa frumos între noi.

Mă bucur că ești alături de noi.

Claudiu Balan

 •  
 •  

#5 ADMIN Dan Tudorache » 26-12-2014 20:22

Crăciun cu Hristos Domnul în ieslea inimilor voastre vă urez, dragilor: tuturor, fără excepție!
Că dacă îl aveți pe El în sufletele voastre, atunci aveți toată pacea și tot dragul de oameni.
Petreceți frumos cu toți ai casei, treceți cu vederea neajunsurile și iertați toate, tuturor, mai ales că e mai lesne acum.
Pentru cei care nu v-ați împărtășit în ziua Crăciunului, vă încurajez să încercați la anul. Veți simți sărbătoarea la altă dimensiune, cu altă putere sufletească.
Vă păstrez pe toți în suflet și rugăciune și vă rog să faceți și voi asemenea: Ioan, Daniel, Dan-s, Florinm, Carol, Andrei Călin, Simona, Albinuta, Laura Stifter, Laura Nicoleta, Bogdan Merla, Liliana, Monica Daniela, Feon, Claudiu (Anesti), Crstirg, Ludmila, Leonard toate Anele, Georgianele, toate fetele și toți băieții care într-un fel sau altul, fac parte din familia Ortodoxia Tinerilor.

Hristos se naște, Slăviți-L!

Dan Tudorache

 •  
 •  

#6 sharbinsk » 26-12-2014 23:22

Motto:

"Nașterea Ta, Hristoase, Dumnezeul nostru, răsărit-a lumii Lumina cunoștinței;[...]"


Într-o societate atât de divizată, acest site e ca un ostrov printre ghețari, privind proiectele pe care le-ați reușit îmi dau seama cât de mult lucrează Dumnezeu cu omul care se-mpărtășește des.
"Dan:
Vă păstrez pe toți în suflet și rugăciune și vă rog să faceți și voi asemenea[...]"

Contează mult să știi că se roagă cineva pentru tine, de când a răposat duhovnicul am lăsat-o mai ușor cu ortodoxia dar se pare că acest site mă inspiră să revin.
Chiar lucrează rugăciunea, s-ar putea ca în momentele în care te cuprinde o pace neprevestită de nimic și inexplicabilă, "vinovată" să fie de fapt rugăciunea ostenitorului care pleacă genunchiul și inima în fața Domnului.


Să ne ajute Dumnezeu întru Lumina cunoștinței !

sharbinsk

 •  
 •  

#7 ADMIN Dan Tudorache » 27-12-2014 19:17

Ioane, chiar acum puțin timp am terminat o conversație mai intimă cu Laurențiu, administratorul și ostenitorul neostenit al radioului OT. Și spunea Laurențiu cum cineva i-a spus (nu mai știu cine) că cea mai puternică prezență a cuiva în viața noastră este să-l purtăm în gând și rugăciune.

Până la urmă lucrul acesta este firescul vieții duhovnicești.

Cât privește ”ostrovul”, cu toții, știuți și neștiuți, l-ați creat prin ceea ce aveți mai bun ca oameni, liantul dintre noi fiind Hristos Domnul.

În rest, să plutim în liniște, și să pescuim pe toți câți vor dori din apele înghețate, și să-i odihnim cu drag, cât se poate omenește.

Așa să ne-ajute Domnul!

Dan Tudorache

 •  
 •  

#8 Meiloiu » 31-12-2014 19:54

La multi ani , tuturor!

Meiloiu

 •  
 •  

#9 ADMIN Dan Tudorache » 31-12-2014 21:02

La mulți ani, Monica!

Dan Tudorache

 •  
 •  

#10 Eu » 01-01-2015 21:00

Puteti sa imi spuneti dc nu se mai fac molitfele Sf Vasile de 1 ianuarie?, o biserica din buc in care se fac aceste slujbe (eventual si ziua in care se tin) , si daca puteti sa ma ajutati cu numele unui preot pe care il recomandati ca fiind ...nu cu har, dar un bun sfatuitor? multumesc.
La multi ani!

Eu

 •  
 •  

#11 Meiloiu » 01-01-2015 22:23

La Biserica Podeanu se tin numai in perioada de post.
Asa e normal -atunci cand si preotul si credinciosii tin post si se roaga.
Poti sa te lupti cu Satana dupa o noapte (in speta cea de Anul Nou) cand majoritatea mananca peste masura sau se uita la cine stie ce emisiuni sau filme la TV sau petrec cum petrec ?Adica nu pot sa ma indop si sa intrec masura si dupa aceea merg la moliftele sf .Vasile , care sunt printre cele mai puternice rugaciuni.(Nu ma refer la tine sau la cei de aici)
Cred ca asta a fost ratiunea si ma bucur ca Patriarhia a luat aceasta decizie , pe care din nefericire multi nu au inteles-o si s-au grabit sa arunce cu noroi in PF Daniel.Astia suntem ce sa facem...
PS: Oricine de aici iti poate recomanda preoti buni , insa e indicat sa-ti gasesti tu duhovnicul , prin rugaciunea ta personala.O sa- ti spun totusi niste exemple :pr.Dan Toader-preot paroh la Parohia Costeasca din Bucureşti , pr.Grigore (tot aici) , pr.Vasile Ioana -Biserica Sfântul Nicolae „Dintr-o zi“, pr.Dragos , pr.Vasile -biserica Podeanu.

Meiloiu

 •  
 •  

#12 Eu » 02-01-2015 18:41

multumesc monica. de preotul vasile de la podeanu am auzit de bine.... ai fost cumva personal la el? imi poti spune ce fel de persoana este? cat este de aglomerat, si eventual un program al bisericii pt ca nu are site.

Eu

 •  
 •  

#13 Meiloiu » 02-01-2015 19:18

E duhovnicul meu din 2008 .Mai multe lucruri nu vreau sa spun pentru ca nu as fi obiectiva.
Programul Bisericii in general e urmatorul:
Luni: 17.30 – Taina
Sfântului Maslu, urmată de Acatistul Sfântului Apostol Simon Zilotul
Miercuri: 18.00 – Acatistul Maicii Domnului
Vineri: 8.30 – Taina Sfântului Maslu,
18.00 – Acatistul Mantuitorului
Sâmbătă: 8.00 –Utrenie , Sfânta Liturghie,
18.00– Vecernie
Duminică: 8.30 – Utrenie urmată de Sfânta
Liturghie
Pentru spovedit poti sa mergi vineri seara , sambata seara , duminica dimineata inainte de Liturghie .
Saptamana aceasta e Liturghie dimineata de sambata (2 ianuarie ) pana pe data de 7 ianuarie (inclusiv) , fara slujbele de seara.
Iti recomand inainte de a face o alegere sa te rogi .
Referitor la cat de aglomerat este : are destule persoane care vin la D-lui , insa nu m-a refuzat niciodata cand fost vorba despre taina Spovedaniei si cred ca nici pe altii.

Meiloiu

 •  
 •  

#14 Eu » 02-01-2015 19:21

multumesc !!! La multi ani

Eu

 •  
 •  

#15 Meiloiu » 02-01-2015 19:29

Biserica Podeanu-Simon Zilotul-Universul Credintei-Televiziunea Romana
https://www.youtube.com/watch?v=l3SdX2IDt5o#t=338

Meiloiu

 •  
 •  

#16 Eu » 02-01-2015 21:51

ce inseamna vineri si sambata seara? spovedeste inainte sau dupa vecernie?

Eu

 •  
 •  

#17 Meiloiu » 02-01-2015 22:11

Daca vine mai inainte de slujba spovedeste si inainte.
Cel mai sigur spovedeste dupa (ptr.ca nu intotdeauna ajunge inainte de slujba vinerea si sambata seara) .

Meiloiu

 •  
 •  

#18 Eu » 02-01-2015 22:19

nu inteleg de ce sa fie prematura... oricum iti multumesc pt ca ai raspuns, o seara frumoasa!

Eu

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro