“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Sfântul Ștefan cel Mare și bicicleta

În data de 2 iulie 2014, cu ocazia a împlinirii a 510 ani de la trecerea la Domnul a Sfântului Ștefan cel Mare, un grup de bicicliști au organizat un marș pe bicicletă între două localități importante pentru memoria voievodului: Putna. jud. Suceava și Podul Înalt, jud. Vaslui. Pe traseul Răduți - Suceava - Botoșani - Târgu-Frumos - Iași - Vaslui s-au punctat locațiile și instituțiile ce aduc aminte de marele nostru voievod apărător al creștinătății și mare ctitor de locașuri sfinte.

Pentru a marca momentul au fost realizate tricouri comemorative și basoreliefuri cu chipul domnitorului din fibră de sticlă, care au fost dăruite instituțiilor aparținătoare numelui domnitorului.

La acest proiect, printre multe asociații și instituții, a fost partener și asociația noastră, Ortodoxia Tinerilor. Mai jos puteți vedea câteva fotografii.

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."