“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Lansare cărții „Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie” în București, campusul din Agronomie (6 oct. 2013)

Dragi prieteni,

Pentru că a început anul universitar și toți studenții au revenit în vetrele lor de studiu, am considerat oportun ca duminică, 06 octombrie 2013, în București, să lansăm cartea Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătoriechiar în inima studenților, în sala de conferințe a bisericii ortodoxe aflate în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Mai simplu spus, conferința de lansare a cărții va avea loc în Paraclisul studențesc din Agronomie, duminică, după Sfânta Liturghie, la ora 11.30.

Noi vom veni de dimineață de la ora 09.00 și vom participa împreună cu Pr. Victor Mihăilă și întreaga sa familie de studenți la Sfânta Liturghie. După terminare, vom lua o mică pauză de 30 de minute și apoi vom trece în sala de conferințe unde va avea loc conferința de lansare a cărții.

Părintele Victor va fi cel care va modera discuțiile, în speranța că vom atrage atenție cât mai multor tineri asupra acestui subiect foarte important pentru mântuirea noastră: fecioria și vața de familie.

Vă așteptăm cu drag!

(Claudiu Balan - președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor)

 

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."