Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Doamne ajută!

Duminica aceasta, 29 septembrie 2013, ne-am gândit să facem o întâlnire cu toți cei care îndrăgesc Ortodoxia Tinerilor în Iași, exact înainte de a începe anul universitar, pentru a ne cunoaște și a vă prezenta proiectele asociației noastre și modul în care vă puteți implica în desfășurarea lor.

Întâlnirea va avea loc în curtea Bisericii „Sfântul Mare Mucenic Minade pe strada Păcurari nr. 128. Dacă va fi timpul frumos vom sta afară, dacă nu vom intra în biserică.

Avem multe să vă spunem, abia așteptăm să vă cunoaștem. Avem mare nevoie de ajutorul vostru.

Vom vorbi despre toate proiectele noastre: site-uri, bloguri, campanii de articole, radio, cărți, tabere, întâlniri, campanii de într-ajutorare a celor în nevoi și alte aspecte.

Conform statisticilor noastre, Iasi-ul este al doilea oraș în topul geografic al cititorilor care intre pe ortodoxiatinerilor.ro din România, după București. Prin urmare, sperăm să formăm o echipă frumoasă și la Iași, așa cum s-a conturat deja la București, și împreună să facem misiune pentru a-L vesti și altor oameni pe Dumnezeu și îndelunga lui iubire și iertare.

Vă așteptăm cu mult drag și entuziasm!

Dumnezeu să vă ocrotească.

Pentru detalii ne puteți contacta la telefon: 0740.004.215 sau la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

(Claudiu Balan – președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor)

Comments  
 •  
 •  

#1 Zugravu Marius » 29-09-2013 17:45

Am cautat azi o ora biserica asta. Trebuia sa dati si voi un punct de reper... Am ratat intalnirea :(((( cred a fost frumos..

Zugravu Marius

 •  
 •  

#2 Bogdan Munteanu » 29-09-2013 18:18

Să-mi fie iertat, nu vreau să dau impresia că aş fi 'plătit' de administratorii siteului pentru a le lua apărarea, însă nu înţeleg reproşul care li se aduce: "Trebuia sa dati si voi un punct de reper..." :-(

Imediat ce scrii cuvintele "Biserica Sf Mina Iasi" pe o pagină Google şi dai click, apare o hartă foarte lămuritoare, cu nenumărate repere.

Să nu mai zic că preşedintele AOT şi-a lăsat numărul de telefon la finalul articolului de mai sus...

Bogdan Munteanu

 •  
 •  

#3 ADMIN Claudiu Balan » 29-09-2013 19:45

Marius, ți-a fost rușine să mă suni?

Claudiu Balan

 •  
 •  

#4 ADMIN Dan Tudorache » 30-09-2013 08:27

Cred că Marius a fost prea timid, sau uitase să-și noteze numărul de telefon al lui Claudiu, având siguranța că va găsi ușor biserica. Ce să-i faci, se mai întâmplă.
Intenția și truda căutării arată că Marius are tot interesul să intre în echipa de voluntari.
Ai un pic de răbdare Marius, în curând termină Claudiu blogul de voluntariat, și acolo vei vedea tot tabloul de propuneri și în rest poți vorbi cu Claudiu la telefon că nu e prea târziu.

Dan Tudorache

 •  
 •  

#5 Zugravu Marius » 30-09-2013 09:37

Timid? ;)) Nu. Nu am crezut ca nu voi gasi biserica, avand in vedere ca in cartierul Pacurari este o singura strada Pacurari. Cat despre MunteanUK - nu am adus nici un repros, iar cine cauta pe Google adresa bisericii, va vedea ca ea se afla pe o strada laturalnica, strada Petru Poni. Nu mai conteaza acum ;). Doamne Ajuta :)

Zugravu Marius

 •  
 •  

#6 ursu georgiana » 30-09-2013 11:36

Doamne ajuta. Cum a fost intalnirea cu cei care iubesc Ortodoxia Tinerilor? Imi pare asa rau ca nu pot sa ajung si eu. Dar...... ma bucur ca din departare va pot urmari. Doamne ajuta si va iubesc mult.

ursu georgiana

 •  
 •  

#7 ADMIN Claudiu Balan » 30-09-2013 13:57

Salut Georgiana,

A ieșit bine.
Ne-am adunat de toți, 14 persoane. Am găsit câteva persoane entuziaste în a ne ajuta și cred că se vor mișca lucrurile și la Iași.

Vom vedea.

Doamne ajută!

Claudiu Balan

 •  
 •  

#8 ursu georgiana » 30-09-2013 14:08

Hmmmmmm. Doar atatea persoane? Parerea mea e ca pt Iasi, cam putine. As vrea sa vb si eu cu un administrator al acestui site. (In privat). Am incercat as adaug adresa voastra de emai si nu merge, nu stiu de ce. Voi lasa adresa mea de messenger(e-mail) si te-as ruga sa-mi dai un semn. Doamne ajuta si multumesc.

ursu georgiana

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro