“Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu.”
Ascultă Radio Ortodoxia Tinerilor
Seara de rugăciune
Miercuri seara, ora 22:30 »
Fericiticeiprigoniti.net
Cinstește-ți eroii și martirii neamului

Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorieCasatoreste-te de tanarEuharistia continuaDin comorile Sfintei Scripturi  Tu de ce crezi in Dumnezeu        Theologica  Exista distractie si fara alcool

Acțiune pentru viață pe faleză, de 1 iunie, la Galați

Hristos a înviat! Sâmbăta trecută, de 1 iunie 2013, cu ocazia zilei copilului, Asociația ProVita Galați și Asociația Ortodoxia Tinerilor au organizat o acțiune pentru promovarea vieții copiilor născuți și nenăscuți. Acțiunea s-a desfășurat pe faleză inferioară într-unul din foișoarele de la malul Dunării. A fost o zi foarte aglomerată, mii de oameni plimbându-se în acea după-amiază pe faleză.

Scopul acțiunii a fost să distribuim două mii de reviste „Pentru Viață(cu materiale despre avort) și pliante de informare pe diverse teme: efectele pornografiei, efectele televiziunii, cauzele și evitarea divorțului, bunul simț la români și altele. Deasemenea în fața foișorului copiii au putut face felicitări pentru mămicile lor cu dedicația: „Mami îți mulțumesc că m-ai născut”. Copiii sunt cel mai bun argument pentru viață și de aceea am ales ziua de 1 iunie pentru abordarea unui subiect atât de delicat. Trecătorii au putut cumpăra și cărți dedicate familiei ortodoxe și copiilor.

Acțiunea a început la ora 16.00 și a ținut până la 20.30. Mulțumim mult asociației Provita București și asociației Studenți Pentru Viață, care ne-au pus la dispoziție materialele necesare organizării unei astfel de acțiuni. Mulțumim tuturor voluntarilor care au participat la amenajarea standului și la distribuirea materialelor informative.

Mulțumim mult și Primăriei Galați care a autorizat această acțiune.

Sperăm ca efortul nostru să fi ajutat cel puțin o mamă sau o viitoare mamă să înțeleagă că o persoană este o persoană de la concepție și până la naștere, indiferent de stadiul de dezvoltare al pruncului.

 

Claudiu Balan
președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Arhiva articolelor

Linkuri

 Portalul Doxologia 

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro

Ediția a 3-a a cărții "Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie."