Campanii de educație creștin-ortodoxă

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

Tu de ce crezi in Dumnezeu   Din comorile Sfintei Scripturi Tu de ce crezi in Dumnezeu Euharistia continua Theologica  Exista distractie si fara alcool

Mai jos sunt o parte din mărturiile participanților la Tabăra Asociației Ortodoxia Tinerilor de la Bușteni.

Urmează să le completăm și pe celelalte, odată ce la primim.


Ce v-a plăcut în tabăra de la Bușteni?

a. „Mi-au plăcut programul, temele propuse și discutate, modul de petrecere a timpului și nu în ultimul rând participanții. (Iulian Iuga – Vatra Dornei)

b. „Am urcat pe munte și ne-am bucurat împreună ca niște copii.(Victor Petcu - București)

c. „Pe lângă toate lucrurile noi pe care le-am aflat mi-a plăcut faptul că în această tabără am învățat să iubim muntele (pentru prima oară după foarte mult timp am simțit că sunt împlinită de munte). Deasemenea toate peripețiile care au condimentat micile călătorii au dat un farmec aparte taberei.” (Ioana Dumitrescu – București)

d. „Felul în care grupul de tineri a fost adus împreună, limbajul comun al participanților, atmosfera, și deschiderea.” (Nicoleta Vică – București)

e. „Mi-a plăcut atmosfera creată de întregul grup, mi-au plăcut relațiile care au evoluat între noi și faptul că am cunoscut oameni deosebiți cu care sper să am prilejul să mai comunic și să leg prietenii. Temele au fost interesante și actuale, mi-au trezit interesul pentru subiect și m-au făcut să mă gândesc mai mult la modul în care voi încerca să trăiesc pe viitor alături de persoana iubită.” (Raul Ene – Sinaia)

f. „Mi-a plăcut foarte mult compania plăcută, toți oamenii care s-au adunat aici, m-am simțit foarte bine cu ei, apoi mi-au plăcut discuțiile, mai bine zis temele de discuții, am învățat multe lucruri, au fost discuții folositoare pentru viața noastră (și drumețiile pe munte erau faine!).(Andreea Molnar – Arad)

g. „Mi-a plăcut foarte foarte mult. Această tabără mi-a confirmat gândurile. Au fost super drumețiile. Am găsit aici oameni cu mare caracter. S-au auzit niște discuții foarte folositoare, îmi pare rău că alți teologi de la Arad sau din alte părți nu au venit, căci erau foarte folositoare pentru ei.” (Andrei Mihaly – Arad).

h. „Mi-a plăcut temele propuse care cred că au răspuns dilemelor și întrebărilor participanților la tabără. Programul propus a fost foarte plăcut și a dat posibilitatea de a împleti prietenia cu voia bună. Cel mai mult mi-a plăcut că toți participanții au avut aceleași principii de viață, aveau aceleași trăiri și aceiași credință.” (Mihai Micle – Baia Mare)

i. „A fost cea mai frumoasă tabără. Totul extraordinar.(Iuliana Nicolae – Constanța).

j. „Mi-a plăcut faptul că toți participanții sunt asemănători și se ghidează după aceleași principii în viață.(Laura Turculeț – București)

k. A fost extraordinar de frumos.(Adrian Țuchendrea – București)

 

2. Cum vi s-au părut sesiunile de discuții?

a. Sesiunile de discuții au fost interesante, ziditoare de suflet și încărcate de sfaturi utile pentru viață.(Iulian Iuga – Vatra Dornei)

b. Interesante pentru că au fost alese teme de care tinerii sunt preocupați.(Victor Petcu - București)

c. „Dat fiind faptul că toți suntem tineri și mai mereu măcinați de întrebări, consider că discuțiile au fost foarte utile. Pentru mine personal a fost o bucurie să aflu că mai mulți oameni gândesc la fel ca și mine (când cei „din afarăsunt atât de diferiți de noi). De multe ori te întrebi dacă nu cumva ești anormal. Taberele de la Ortodoxia Tinerilor îmi încarcă bateriile și mă bucură. (Ioana Dumitrescu – București)

d. „A fost ceva nou pentru mine dar am aflat multe lucruri, am găsit răspunsuri chiar și la întrebări pe care nu mi le-am pus.” (Nicoleta Vică – București)

e. „ Discuțiile au fost interesante dar mi-ar fi plăcut să fie mai aprinse.” (Raul Ene – Sinaia)

f. Foarte tari erau, chiar ar fi trebuit să iau multe notițe, că s-au auzit afirmații foarte folositoare pentru viață și adevărate, deci mi-au plăcut mult și în fiecare zi abia așteptam să înceapă discuția de seară. (Andreea Molnar – Arad)

g. „ Super folositoare!” (Andrei Mihaly – Arad).

h. „ Sesiunile de discuții mi s-au părut foarte utile, ziditoare. Chiar mi-au răspuns la multe întrebări, dileme și nelămuriri.” (Mihai Micle – Baia Mare)

i. Au fost pe teme foarte importante pentru mine.(Iuliana Nicolae – Constanța).

j. Sesiunile au fost interesante și cu subiecte care ne-au fost de ajutor.(Laura Turculeț – București)

k. „Aș integra data viitoare sesiunile de discuții în dimineți cumva. Sau aș anunța tema de dimineață ca să înceapă treaba de pe traseu.(Adrian Țuchendrea – București)

Comments  
 •  
 •  

#1 Marian » 18-02-2013 17:44

Doamne ajuta!
Va felicit pentru tot ceea ce faceti si sunt bucuros ca sunt membru al acestei familii in spatiul virtual si cu urmatoarea tabara sa devin un membru si al acestei familii si in spatiul real.
Din primul mail care i l-am transmis lui Claudiu am spus ca o sa fiu prezent la urmatoarea tabara.

As fi tare bucuros daca ati scrie mai pe larg despre tema casatorie, viata familiala si despre tot ceea ce inseamna aceasta, discutii care au avut loc in tabara de la Busteni.

Pot sa va spun despre mine ca acum trec printr-o perioada sufleteasca destul de dureroasa, (cum am spus intr-o postare anterioara, o perioada de "SANATATE FAMILIALA"), dar in acelasi timp dintr-o postura in care constiinta, intelepciunea, voia sufletului si voia Celui de sus, etc...au facut din mine o persoana foarte puternica.
Cred si simt ca aceasta perioada se va termina si sper ca la uramtoarea tabara sa nu vin singur.

Va multumesc pentru atentia acordata acestor randuri.

Numai bine tuturor!

Marian,

Marian

 •  
 •  

#2 Ana » 18-02-2013 18:20

Ce frumosi sunteti toti.

Woow, voi chiar existati:)

Ana

 •  
 •  

#3 albinuta » 19-02-2013 06:03

Foarte frumos ceea ce faceti si multrumesc ca impartasiti cu noi aceste bucuri,

albinuta

 •  
 •  

#4 Cristina » 19-02-2013 11:37

Si eu sunt in asentimentul lui Marian M. Mi-ar placea sa aflu ce s-a discutat in tabara. Probabil vor aparea pe parcurs articole cu subiectele dezbatute in tabara, ca de obicei :) E bun obiceiul. :) De asemenea, sunt binevenite si comentariile participantilor care ar completa articolul (chiar si dezvoltarea marturiilor initiale ar prezenta interes, sau...un mini-jurnal de drumetie :) ).
Am un orecare regret ca nu am venit...Poate data viitoare voi veni si eu... (probabil daca intalnirea va avea loc tot asa intr-o zona apropiata).
Imi place ideea de a urca pe munte. Si m-am bucurat sa observ ca mai sunt si alte persoane carora le place acest lucru.
Ma mai gandeam...daca s-ar intampla sa se epuizeze , la un moment dat, temele de discutie pt tabere, am putea pur si simplu sa ne intalnim pt a ne bucura de drumetii in aer liber, pt a ne bucura unii de altii, si de cele duhovnicesti provenite din urma pelerinajelor (avem multe manastiri in munti :) ).

Cristina

 •  
 •  

#5 ADMIN Claudiu Balan » 19-02-2013 11:59

Salut Cristina,

Te așteptăm cu drag la următoarele noastre întâlniri.
Întâlnirile pe viitor pot fi și fără subiecte de discuții ci doar așa ca să ne bucurăm unii de alții.

Pe 1 martie anunțăm următoarea tabără.

Doamne ajută!

Claudiu Balan

 •  
 •  

#6 ionela » 19-02-2013 12:14

Doamne ajuta,
va rog frumos as dori numarul de telefon la Claudiu Balan pentru informatii privind urmatoarea tabara.
Va multumim.

ionela

 •  
 •  

#7 ADMIN Claudiu Balan » 19-02-2013 12:21

Salut Ionela,

Poți vedea numărul meu dând click sus pe butonu Contact.
Sau poți da click aici:

http://ortodoxiatinerilor.ro/18312-contact

Claudiu Balan

 •  
 •  

#8 Cristina » 19-02-2013 14:22

Poate m-am pripit un pic cand am zis ca intalnirile s-ar putea desfasura si fara o tema de discutie, mai ales cand oamenii nu prea se cunosc. Caci, la un moment dat, cand se aduna toti (poate la masa) tema prestabilita (pt care cineva se va pregati cat de cat) va alunga momentele de stanjeneala, mai ales cand nu se cunosc toti (si cand se intampla sa fie persoane mai putin volubile, sau deloc volubile, cum sunt si eu...Eu prefer mai mult sa ascult decat sa vorbesc, cred asa e firea mea...).

Mie mi-ar placea (in general) sa se aloce o parte mai mare din timpul zilei pt mers pe munte. Am mai putea manca si la cabane sau din ce ne luam in rucsac. Dar, bineinteles ca putem hotara de comun acord toate punctele unei drumetii/pelerinaj, inclusiv data intalnirii (ma gandesc ca poate ar dori sa mai vina si cei care au fost deja la Sinaia, Busteni si poate ca asteapta urmatoarul salariu. Oricum, mai bine sa isi spuna parerea decat sa le para rau).

Iar eu...o sa trimit email, pe parcurs (saptamana viitoare probabil), daca o sa pot veni.

Cristina

 •  
 •  

#9 Cristina » 20-02-2013 07:32

Nu stiu cum, dar, de abia acum am vazut in lista cu articole recente: impresiile si fotografiile din tabara de la Busteni, caci atunci cand am intrat eu pe site am gasit pe prima pagina alte articole. Iar articolul ,, Profesor de universitate fara universitate" l-am citit ieri dupa ce scrisesem deja comentariile de mai sus. Vreau sa spun ca ma declar multumita :) . Multumiri pt aceste postari!
Gandindu-ma acum la peripetiile avute de voi, bine ca totul s-a terminat cu bine!
Doamne ajuta!

Cristina

 •  
 •  

#10 Carol » 20-02-2013 10:27

Doamne ajuta !

Ma bucur mult pentru cei care ati participat in tabara aceasta de iarna.
De cum am vazut anuntul , am citit despre tema conferintei, traseul, peisajele, mi-am dat seama ca va fi o excursie reusita, si nu va veti intoarce de acolo fala folos,si iata ca asa a fost .

Astept articolele voastre despre aceasta tabara .

Carol

Pentru a lăsa un comentariu trebuie să te înregistrezi.
Fă-ţi un Cont nou dacă e prima oară când vrei să laşi un comentariu.
Dacă ai deja un cont click aici pentru a intra pe pagina de log in.

Ultimele comentarii

Înregistrare (login)

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro